ظهور باتریهایی با عمر زیاد به عنوان یک شاخص اصلی در گوشیهای اقتصادی، تبدیل به روندی معمول در سالهای اخیر شده است. این امر غالبا نتیجه جفت شدن باتری ظرفیت بالا با چیپست کم مصرف است، که به نظر میرسد در طراحی و ساخت باتری گوشی موبایل نوکیا Nokia 5.4 نیز بکار رفته است. میدانیم که باتری عضوی حیاتی برای دستگاههای هوشمند محسوب میشود و کیفیت بالای آن تاثیر چشمگیری بر عملکرد کل گوشی خواهد داشت. وقتی که نوع ساخت باتری و ظرفیتی که برای آن در نظر گرفته شده، با سایر کارکردها و قطعات گوشی هماهنگ باشد، در دراز مدت شاهد بالا رفتن عمر مفید باتری خواهیم بود. اما محدودیتهای باتری اسمارتفونها سبب میشود بعد از یک تا دو سال استفاده، دچار استهلاک شده و نیاز به تعویض داشته باشند. در چنین شرایطی تهیه باتری جدید و تشخیص اصل از کپی آن، نیازمند اطلاعات تخصصی و فنی است. برای آشنایی بیشتر با باتری گوشی نوکیا ۵.۴ برخی از ویژگیهای آن را معرفی میکنیم.
ویژگیهای باتری گوشی نوکیا Nokia 5.4
همانطور که میدانیم باتریها چرخه عمر مشخصی دارند و با هربار شارژ گوشی، این چرخه کاهش مییابد. به علاوه شارژ نکردن صحیح باتری و عدم استفاده از شارژر اصلی، عمر آن را کوتاهتر میکند.
با این حال رعایت کردن برخی از نکات مراقبتی، مانع از خرابی زودرس باتری شده و گوشی را برای مدت طولانیتری برایمان حفظ میکند.
در گوشی نوکیا ۵.۴ از یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده شده که در صورت مناسب بودن شرایط، حداکثر تا دو روز گوشی را از شارژ مجدد بینیاز میکند. برای شارژ کردن باتری میتوانیم از آداپتور ۱۰ واتی تعبیه شده به همراه گوشی استفاده کنیم که به دلیل عدم پشتیبانی از قابلیت فست شارژ، حدود ۲ ساعت و نیم طول میکشد تا باتری را به طور کامل شارژ کند. همچنین باتری این گوشی از جنس لیتیوم پلیمری ساخته شده و مانند بسیاری از باتریهای نسل جدید غیر قابل جدا شدن است. این نوع فناوری با قابلیت شکلپذیری بالا، از نظر اقتصادی برای ساخت باتری بهصرفهتر است و با سبکسازی گوشی، ظاهر زیباتری به بدنه آن میدهد. این باتری با ظرفیت نسبتا خوب خود، جوابگوی عملکردهای گوشی خواهد بود ولی در نهایت مانند همه باتریها دچار آسیب شده یا عمر آن به پایان میرسد. خراب شدن باتری را میتوان جزو آن دسته از مشکلاتی بشمار آورد که کارایی گوشی را به طور کامل مختل میکند. کاهش عملکرد باتری معمولا خود را به صورت خاموش شدن گوشی در حین استفاده یا خالی شدن سریع نشان میدهد. بنابراین بهتر است قبل از آسیب دیدگی بیشتر و خراب شدن سایر قطعات گوشی اقدام به تعویض باتری کنیم.
انواع کیفیت باتری Nokia 5.4
همانطور که گفتیم کیفیتهای متفاوتی از یک باتری در بازار وجود دارد. خیلی از این کیفیتها اصلا کارایی مناسبی ندارند و در ریپر ۱۱۸ هم به فروش نمیروند. به طور کلی پیشنهاد میکنیم که تا جای ممکن از خرید باتریهای بیکیفیت و تقلبی خودداری کنید؛ چون این قطعات علاوه بر کارایی ضعیفی که دارند به مرور به بخشهای دیگر گوشی هم آسیب وارد میکنند و از عمر گوشی میکاهند.
خیلی از ما وقتی گوشی را برای تعویض باتری به تعمیرکار میسپاریم، برایمان مهم است که از چه قطعات جایگزینی در آن استفاده میشود. مخصوصا اگر مدل گوشیمان جزو پرچمداران برند باشد، عموما ترجیح میدهیم که از قطعاتی با کیفیت درجه ۱ در آن استفاده شود. به طور کلی دو درجه کیفی رایج که بازدهی خوبی دارند و توسط خیلی از تعمیرکاران این حوزه استفاده میشوند، در سایت ما موجودند که در ادامه به بررسی آنها پرداختهایم:
- باتری کیفیت درجه ۱: این محصول بالاترین کیفیت را بین انواع کیفیتهای باتری موبایل دارد و از لحاظ عملکرد مشابه به باتری اورجینال برند اصلی است. عمر مفید این باتری فرق چندانی با باتری اصلی گوشی ندارد و به دلیل کیفیت بالا گوشی شما را به روز اولش برمیگرداند.
- باتری کیفیت درجه ۲: این محصول کیفیت پایینتری نسبت به باتریهای درجه ۱ داشته و در برخی موارد ظرفیت کمتری نیز دارد. به تبع همین تفاوتها میزان شارژدهی و طول عمر این محصول نیز پایینتر بوده و ارزانتر است.
پس اگر باتری گوشیمان به دلایل مختلف کارایی خود را از دست داد، جای نگرانی نیست و با جایگزینی باتری جدید، گوشی دوباره مانند روز اول کار خواهد کرد. اصل بودن باتری در زمان تعویض اهمیت بالایی دارد و داشتن اطلاعات کافی در مورد ویژگیهای آن، به ما کمک میکند تا راحتتر بتوانیم باتری اصل را تشخیص دهیم. بعد از تهیه باتری با کیفیت، بهتر است برای تعویض و نصب آن به مراکز معتبر در این حوزه مراجعه کنیم.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.