فینگر تاچ
حسگر اثر انگشت یکی از فناوری های تازه است که برای افزایش امنیت دستگاه های مختلف استفاده می شود. در ابتدای معرفی، این تکنولوژی فقط در گوشی های بالا رده قرار می گرفت، اما امروزه در گوشی های میان رده و حتی پایین رده نیز قرار داده می شود. از این حسگر در دستگاه هایی که نیاز به تشخیص هویت دارند استفاده می شود و بهره وری را در حوزه ی های مختلف افزایش داده است. فینگر تاچ یکی از فناوری های امنیتی زیست سنجی یا بیومتریک به شمار می رود که برای تشخیص اثر انگشت افراد طراحی شده است. ساختار فینگر تاچ ترکیبی از ویژگی های سخت افزاری و نرم افزاری می باشد. حسگر اثر انگشت اولین بار در سال 2013 با عنوان Touch ID در گوشی آیفون 5 معرفی شد. سپس سامسونگ در 2014 مکیلادی اولین گوشی مجهز به حسگر اثر انگشت را معرفی کرد. عرضه ی این دو گوشی در واقع معرفی رسمی این تکنولوژی به دنیای فناوری بود.
انواع حسگرهای اثر انگشت موبایل
- سنسور نوری (Optical): این سنسور جزو قدیمی ترین تکنولوژی به شمار می رود این سنسور نوری بوده و تصویر اوپتیکال از اثر انگشت برمی دارد. در زمان باز شدن قفل دستگاه، اثر انگشت با تصویری گرفته شده، تطبیق داده می شود و در صورت درستی قفل دستگاه باز می شود. تلفن های همراه Motorola Atrix و 8 iPhone مجهز به سنسور نوری هستند.
- سنسور خازنی (Capacitive): در هر سنسور از این قطعه صدها خازن به کار رفته و بیشترین کاربرد در تلفن های همراه را دارد. دقت تشخیص اثر انگشت به تعداد خازن های به کار رفته در آن بستگی دارد. گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S6 به سنسور خازنی مجهز شده است.
- سنسور فراصوت (Ultrasonic): این تکنولوژی جزو جدیدترین تکنولوژی میان دو سنسور قبلی به شمار می رود که با ثبت تصویر سه بعدی از شیارها و منافذ انگشت فرد، تصویر با دقت بالاتری را ارائه می دهد. این حسگر در فرآیند تشخیص اثر انگشت بسیار سریع عمل می کند. گوشی موبایل Galaxy S10 از این سنسور بهره مند شده است.
- حسگرهای زیر صفحه نمایش: حسگر هایی که در زیر نمایشگر گوشی قرار داده می شوند گاهی اپتیکال و گاهی فراصوت هستند. در حسگر های اپتیکال، ابتدا چند منبع نوری اثر انگشت را روشن می کنند سپس دوربین بسیار کوچکی از اثر انگشت عکس می گیرد. سپس عکس گرفته شده با نمونه ای که در گوشی ذخیره شده است تطبیق داده می شود. لازم به ذکر است استفاده از این تکنولوژی فقط در نمایشگر های OLED امکانپذیر است زیرا در این نمایشگرها شکاف های کوچکی وجود دارد که می تواند برای نصب لامپهای مورد استفاده برای نوردهی در هنگام تصویربرداری، استفاده شوند. اولین شرکتی از سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر استفاده کرد شرکت نه چندان مطح ویوو بود که این گوشی را توانست به صورت انبوهی تولید و عرضه کند.
حسگر اثر انگشت گوشی به دلایل مختلفی ممکن است آسیب ببیند. آب خوردگی، ضربه خوردن و یا اتصالات داخلی از جمله آسیب دیدگی هایی است که موجب از کار افتادن این قطعه می شود. آسیب دیدگی فینگرتاچ موبایل به معنی پایان کار این قطعه نیست و در مواقعی امکان تعمیر و یا تعویض فینگرتاچ گوشی وجود دارد. تعمیرکار می تواند پس از تعویض کیفیت سابق دستگاه شما را بازگرداند و شما بتوانید مانند سابق از این قطعه استفاده کنید.
تعمیر فینگر تاچ موبایل
مهم ترین عواملی که مرکزی را به یک مجموعه ی موفق در زمینه ی تعمیرات موبایل تبدیل می کند، تخصص کافی، تعهد کاری، احترام به مشتری و… است. تعمیر فینگر تاچ موبایل و دیگر دستگاه های دیجیتالی در این مجموعه به دست تکنسین مجرب و با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز انجام می شود. لازم به ذکر است فینگر تاچ موبایل قابل تعمیر و یا تعویض هستند و با تعمیر دستگاه می توانیم کیفیت سابق دستگاه شما را بازگردانیم.
خرید فینگر تاچ موبایل
امکان خرید حسگر اثر انگشت گوشی به صورت حضوری، اینترنتی و یا تماس تلفنی وجود دارد. شما در هر شهری که هستید می توانید سفارش خود را به صورت اینترنتی در هر ساعت از شبانه روز ثبت کنید. در صورتی که قیمت حسگر اثر انگشت موبایل روی سایت وارد نشده است با همکاران ما در مرکز تعمیرات تماس بگیرید.
- در صورتی که قطعه ی مورد نظر روی سایت موجود نیست، با همکاران ما تماس بگیرید تا در صورت موجودی در انبار ارسال شود.