تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella

  • اندازه صفحه نمایش: 5.45 اینچ
  • رزولوشن صفحه: 1440 × 720 پیکسل
  • فناوری صفحه نمایش: IPS LCD
  • تراکم پیکسلی: 295 پیکسل در هر اینچ
توضیحات

مشخصات تاچ و ال سی دی  نوکیا 2 v tella

نوع تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella از نوع IPS LCD می‌باشد. اندازه این صفحه نمایش برابر با 5.45 اینچ, یا به عبارتی 76.7 سانتی‌متر مربع است. نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در این گوشی در حدود 71.1 درصد است. رزولوشن آن برابر با 720×1440 پیکسل و دارای تراکم پیکسلی 295 پیکسل در اینچ می‌باشد. یعنی در هر اینچ از طول و عرض صفحه نمایش حدود 295 پیکسل کنار هم قرار گرفته‌اند که باعث ایجاد تصاویر و رنگ‌ها می‌شوند. نسبت ابعاد تصویر در این گوشی 18:9 است. یک صفحه نمایش با اندازه متوسط برای افرادی که گوشی‌های بزرگ را دوست ندارند.

تاچ و ال سی دی تبلت آنر 2 v tella

نوع تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella

امروزه در انتخاب گوشی موردی که کاربران به آن توجه می‌کنند نوع صفحه نمایش آن می‌باشد. زیرا صفحه نمایش بخشی از تلفن همراه می‌باشد که کاربر بیشترین برخورد را با آن دارد. کمپانی نوکیا برای گوشی‌های 2 v tella خود از ال سی دی‌های IPS LCD استفاده کرده است. این ال سی دی ها ویژگی‌های خاص خود را دارند. در این نوع ال سی دی یک نور پس زمینه همیشه وجود دارد و هر پیکسل خود به تنهایی از خود نوری ندارند. این نو ال سی دی‌ها به دلیل اینکه رنگ‌ها را بهتر نمایش می‌دهند مورد استقبال عکاسان قرار گرفته است.

علائم خرابی تاچ و ال سی دی نوکیا 2 v tella

علائم زیادی وجود دارد که خبر از خرابی تاچ و ال سی دی را می‌دهد. ما برخی از آن‌ها را برای شما آورده‌ایم تا در صورت مواجه شدن با آن‌ها متوجه شوید که مشکل از ال سی دی گوشی می‌باشد.

  • از کار افتادن تاچ گوشی: یکی از مشکلاتی که برای ال ‌سی ‌دی گوشی به وجود می‌آید از کار افتادن تاچ آن و یا با تاخیر عمل کردن آن می‌باشد.
  • صفحه نمایش گوشی خاموش شود و دیگر روشن نشود: گاهی اوقات روشن نشدن صفحه نمایش ممکن است به دلیل خرابی تاچ و ال ‌سی ‌دی گوشی ‌باشد. اما به طور قطع نمی‌توان گفت از ال ‌سی ‌دی می‌باشد و ممکن از از قطعات دیگر باشد. برای عیب‌یابی به مراکز معتبر مراجعه کنید.
  • قسمتی از نمایشگر تغییر رنگ می‌دهد معمولا سیاه می‌شود: اگر قسمتی از صفحه نمایش سیاه شود نشان از این است که آن قسمت از تاچ و ال‌ سی‌ دی گوشی سوخته است و باید آن را تعویض کنید.

و بسیاری از علائم دیگر که هر کدام از آن‌ها هشدار می‌دهند که باید هرچه زودتر اقدام به تعویض ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella کنید.

تعویض تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella

اگر تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella شما آسیب دیده و نیاز به تعویض دارد، نگران نباشید. ما در مجموعه تعمیرات ۱۱۸ در کم‌تر از ۲ ساعت تعویض ال سی دی گوشی نوکیا ۲ وی تلا شما را انجام می‌دهیم. زمانی که گوشی شما به دست ما رسید مورد عیب‌یابی قرار می‌گیرد. هزینه تعویض ال ‌سی‌ دی گوشی به شما اطلاع داده می‌شود. در صورت موافقت شما، تکنیسین‌های حرفه‌ای ما شروع به تعمیر گوشی شما می‌کند. پس از اتمام تعمیر گوشی، تست‌های نهایی انجام می‌شود و گوشی به همراه ضمانت نامه به شما تحویل داده می‌شود. شما می‌توانید به صورت حضوری و غیر حضوری گوشی خود را به دست ما برسانید. ساکنین تهران می‌توانند از پیک رایگان مجموعه ما استفاده کنند.

خرید تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella

اگر قصد خرید ال سی دی گوشی  2 v tella را دارید و این موضوع که قطعه مورد نظر شما اصل و اورجینال باشد برای‌تان مهم است.  همچنین دنبال قیمتی مناسب می‌گردید به شما تبریک میگوییم مسیر را درست آمده‌اید. ما در مجموعه تعمیرات ۱۱۸ همه روزه در خدمت شما هستیم. شما می‌توانید به صورت اینترنتی، حضوری و یا تلفنی سفارش خود را ثبت کنید و در اسرع وقت آن را تحویل بگیرید. در صورتی که قیمت تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella در سایت درج نشده باشد. می‌توانید با برقراری تماس با همکاران ما از  آن مطلع شوید. با اطمینان خاطر خرید کنید.

 


 

آیا تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella شما آسیب دیده است؟ آیا آب وارده گوشی نوکیا شما شده و تاچ و ال سی دی آن سوخته است؟ مشکلات تاچ و ال سی دی از جمله مشکلاتی است که خیلی از کاربران با آن مواجه هستند. از طرفی هم تاچ و ال سی دی یک بخش گران در تلفن همراه می‌باشد. بهتر است از تاچ و ال سی دی گوشی خود مراقبت کنید. حتما از محافظ صفحه نمایش استفاده کنید این محافظ‌ها علاوه بر اینکه شدت ضربه را کاهش داده و مانع از آسیب رسیدن به ال سی دی گوشی می‌شوند. از صفحه نمایش در برابر خط و خش نیز محافظت می‌کنند. به هر حال حادثه خبر نمی‌کند. اگر ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella شما هم آسیب دیده است نگران نباشید. فقط توجه داشته باشید که برای رفع این مشکل حتما از مراکز معتبر و دارای تجربه کمک بگیرید. زیرا تاچ و ال سی دی یک بخش حساس در تلفن همراه می‌باشد.

توضیحات تکمیلی
سایز صفحه نمایش

5.45 اینچ

اصالت کالا

اصل

رزولوشن صفحه نمایش

1440 × 720 پیکسل

فناوری صفحه نمایش

IPS LCD

تراکم پيکسلی

295 پیکسل در هر اینچ

کیفیت ال سی دی

اورجینال گرید A

,

های کپی

هزینه تعویض

با هزینه تعویض

,

بدون هزینه تعویض

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تاچ و ال سی دی گوشی نوکیا 2 v tella”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان