[ad_1]
آموزش تعمیرات تلفن همراه
کوالکام شب گذشته از اسنپدراگون ۸۴۵، پردازندهی پرچمدار جدید خود پردهبرداری کرد؛ تراشهای که قرار است در طیف وسیعی از گوشیهای پرچمدار سال ۲۰۱۸ استفاده شود.
کوالکام شب گذشته و در جریان رویداد Snapdragon Tech Summit از تراشهی اسنپدراگون ۸۴۵ پردهبرداری کرد؛ اما به جزئیات و مشخصات فنی مربوط به این پردازندهی موبایل نپرداخت. کوالکام اعلام کرد که پلتفرم پردازش موبایل جدید این شرکت بر ۶ حوزه تمرکز خواهد داشت:
- دوربینهایی با توانایی ثبت عکسهای ۳۶۰ درجه
- تجربهی فراگیر واقعیت مجازی و واقعیت افزوده
- هوش مصنوعی
- امنیت
- التیای گیگابیتی
- توان پردازشی بیشتر
کوالکام به بهبودهای عملکرد اسنپدراگون ۸۴۵ نسبت به اسنپدراگون ۸۳۵، تراشهی بالاردهی امسال این شرکت اشارهای نداشت؛ اما تراشهی یادشده به میزان قابل توجهی از نسل پیشین خود سریعتر بود.
طبق ادعای کوالکام، اسنپدراگون ۸۴۵ از «میلیاردها» ترانزیستور بهره میبرد و نزدیک به سه سال برای توسعهی آن صرف شده است. کوالکام این تراشه را با مودم التیای X20 یکپارچه خواهد کرد؛ مودمی که امکان بهرهگیری از سرعتهای گیگابیتی را برای کاربران به ارمغان میآورد.
گفته میشود که سامسونگ وظیفهی ساخت اسنپدراگون ۸۴۵ را بر عهده خواهد داشت و لی جان، مدیرعامل شیائومی نیز اعلام کرده که شرکت مبتوع وی در حال کار روی گوشی هوشمندی مبتنی بر این تراشه است؛ اما هنوز جزئیات چندانی از این محصول در دست نیست.
پیشتر خبرهایی در رابطه با تلاشهای کوالکام در رابطه با توسعهی سیستمی در تراشههای این شرکت منتشر شده بود که بهبودهایی نظیر کیفیت تصاویر بهتر، تشخیص عمق، تشخیص چهره و قابلیتهای واقعیت ترکیبی را برای دوربین گوشیهای هوشمند به ارمغان میآورد.
پیشبینی میشود که گوشیهای پرچمدار متعددی به همراه تراشهی اسنپدراگون ۸۴۵ روانهی بازار خواهد شد که از جملهی مهمترین آنها میتوان به گلکسی اس ۹ اشاره کرد که گمان میرود نخستین گوشی هوشمندی باشد که با پردازندهی جدید کوالکام روانهی بازار میشود.
کوالکام در این رویداد، لپتاپهای ویندوزی جدیدی نیز از اچپی و ایسوس به جهانیان معرفی کرد که از تراشهی اسنپدراگون ۸۳۵ بهره میبرد؛ بنابراین ممکن است که در آینده شاهد عرضهی لپتاپهای ویندوزی قدرتمندتری با تراشهی اسنپدراگون ۸۴۵ باشیم.
آموزش تعمیرات موبایل
[ad_2]