مسلما شما دستیارهای هوشمند را به مراتب شنیده اید پیش از این ما در آموزش تعمیرات موبایل: دستایر صوتی هوشمند گوگل، با اضافه نمودن این قابلیت به سایر گوشی های اندروید آشنا شده بودیم. دستیارهای Siri و Cortana را افراد زیادی می شناسند در واقع دستیار گوگل، جایگزینی مناسب برای این دو سرویس می باشد که امکان تعامل بیشتری را با سیستم عامل ایجامد نموده و افراد می توانند به راحتی یا سیستم عامل خود صحبت و ارتباط بگیرند و از جواب های مشابه انسان آن بیشتر بهره ببرند. گوگل این دستیار صوتی را در گوشی های پرچمدار خود با نام گوگل پیکسل ایکس ال و گوگل پیکسل در سال گذشته عرضه نمود. با ما در تعمیر آیفون و تعمیر آیپد همراه باشید تا با روش نصب این دستیار صوتی هوشمند بر روی MacOS آشنا شوید.
تفاوت بسیار جالبی میان دستیار گوگل و سیری وجود دارد. دستیار گوگل به شما اجازه می دهد که از این دستیار روی هر پلتفرمی به راحتی استفاده نمایید که محدود به اندروید نمی شود. اما سیری اینگونه نیست در واقع سیری، سرویس همیار اپل است و فقط محدود به سیستم های اپلی می گردد. اما در این مطلب می خواهیم به شما چگونگی نصب دستیار هوشمند گوگل را بر روی سیستم های اپلی مثل مک آشنا شوید.
اولین محدودیتی که وجود دارد این است که گوگل، در این باره یک برنامه کاملا مجزا برای سیستم های اپلی ساخته است هر چند نسخه دسکتاپ آن هنوز اجرای رسمی نداشته است اما با کمک یک برنامه کمکی می توان آن را روی دسکتاپ هم مدیریت و نصب کرد.
نام این نرم افزار MacAssistant می باشد که روی سیستم های منتسب به مک و اپل نصب می گردد که توانایی دارد کلیه کارهای مربوط به گوگل اسیستنت را به خوبی و بدون هیچ گونه عیب و نقصی اجرا نماید.. دقت کنید برنامه MacAssistant هم اکنون روی نسخه بتا می باشد و هنوز نیاز به تکمیل شدن دارد اما تا کنون ایرادی نداشته و کارش را به درستی انجام داده است.
ابتدا MacAssistant را دانلود کنید و نصب نمایید. این برنامه هم اکنون به طور معمول رجیستر نمی گردد، اکنون کاری که باید انجام بدهید این است که کلید Ctrl را نگهدارید و بعد روی آیکون برنامه کلیک کنید،
ابتدا گزینه open را باید بزنید.با این کار، نرم افزار در Menu Bar قرار می گیرد. وظیفه بعدی شما این است که از این طریق وارد آن شوید و بعد از آن با اکانت گوگلی خود آن را بشناسانید. اکانت گوگلی خود که مربوط به جی میل یا سرویس دیگری از گوگل می باشد را وارد نموده و کاملا به گوگل وصل گردید..
پس از ورود به اکانت وارد Google Assistant شوید و از میکروفون آن که آماده به کار است استفاده نمایید. در واقع Google Assistant منوط به این است که شما در اکانت گوگلی تان باشید یا نه. به همین سادگی و آسانی می توانید دستورات خود را بیان کنید و منتظر اجرای آن باشید. توجه نمایید که به دست کاری و تغییر میکروفون نیازی ندارید . اگر مشکلی پیش نیاید به محص ورود به اکانت، میکروفون شما فعال می گردد.
نرم افزار Google Assistant در واقع امکان پذیرش فرمان های نوشتاری را هم دارا می باشد اما در این برنامه این امکان فعلا فراهم نگردیده است و شما باید صرفا با میکروفون کار کنید تا در بروز رسانی های بعدی امکان نوشتاری کردن دستورات هم فراهم شود.
البته که این هنوز نسخه اصلی Google Assistant نمی باشد اما ظاهر آن خیلی شبیه به نسخه های اولیه گوگل اسیستنت است.Google Assistant سرویسی است که استفاده از آن برای بسیاری از کاربران دلچسب است. به عنوان مثال بسیاری از کاربران اندرویدی به طور معمول امکان استفاده از این سرویس را ندارند که در مقاله ذکر شده در بالا می توانید آن را فعال نمایید.