[ad_1]
بنا به اعلام انتوتو، در سال ۲۰۱۷ بیشترین گوشیهای هوشمند کپیشده، تقلیدی از محصولات سامسونگ هستند.
مقالههای مرتبط:
رشد بسیار زیاد بازار گوشی هوشمند در سراسر جهان باعث شده است برخی از شرکتها به تولید نمونههای کپی از گوشیهای هوشمند پرطرفدار ترغیب شوند تا بدین طریق راهی آسان برای کسب درآمد داشته باشند. این روزها نمونههای کپی گوشیهای هوشمند پرطرفدار در بازارهای محلی و بسیاری از فروشگاههای آنلاین در دسترس مشتریان قرار گرفته است. حال دادههای جدیدی که توسط ابزار مشهور بنچمارکگیری انتوتو منتشر شده است، اطلاعات جالبی در مورد محبوبیت گوشیهای هوشمند کپی به ما ارائه میدهد. انتوتو یک نرمافزار بنچمارکگیری چینی است که از آن بهمنظور ارزیابی عملکرد گوشیهای هوشمند استفاده میشود.
۳۶.۲۳ درصد از گوشیهای هوشمند تقلبی، از روی محصولات سامسونگ کپی شدهاند
معمولا شرکتهای چینی سرعت زیادی در تولید نمونههای کپی گوشیهای پرطرفدار برند سامسونگ دارند. این شرکتها نمونهی کپی گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس را حتی پیش از معرفی رسمی این دو محصول به بازار عرضه کردهاند. بنا به گزارش انتوتو، بیشترین نمونههای کپی در سال ۲۰۱۷ از روی گوشیهای هوشمند برند سامسونگ ساخته شدهاند. آمار سال ۲۰۱۷ انتوتو که از بررسی ۱۷,۴۲۴,۷۲۶ دستگاه بهدست آمده است، نشان میدهد که در مجموع ۲.۶۴ درصد از آنها مربوط به گوشیهای هوشمند کلون است. در این میان ۳۶.۲۳ درصد از گوشیهای کپیشده از روی محصولات سامسونگ تولید شدهاند. پس از سامسونگ، اپل با سهمی ۷.۷۲ درصدی در جایگاه دوم لیست قرار گرفته و جایگاه سوم مربوط به شیائومی است. باید اشاره کنیم که سهم شیائومی در لیست یادشده ۴.۷۵ درصد است.
نسخهی اروپایی گوشی هوشمند گلکسی اس ۷ اج بهعنوان دستگاهی شناخته میشود که بیشترین مدل کلون از روی آن ساخته شده است و پس از آن هم نسخهی چینی این گوشی قرار دارد. گلکسی اس ۷، گلکسی اس ۸ پلاس، مدلهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ گلکسی W، سایر محصولات سامسونگ محسوب میشوند که مدلهای کلون زیادی از آنها تولید شده است؛ البته گوشیهای برند سامسونگ در بازار کشور چین طرفداران خیلی زیادی ندارد و کمپانیهای چینی به تولید گوشیهای کلون ترغیب شدهاند تا به سایر بازارهای تحت سلطهی سامسونگ هم نفوذ کنند.
در این شرایط سؤالات مختلفی در ذهن ایجاد میشود که یکی از مهمترین آنها، ریسکهای امنیتی و نگرانی در مورد حریم شخصی کاربران گوشیهای کلون است. به نظر میرسد با این وضعیت خرید یک گوشی هوشمند میانردهی اصل، منطقیتر از خرید نسخهی کلون یک گوشی هوشمند ردهبالا است. افزون بر این، گوشیهای کلون معمولا بهطور کامل به نسخهی اصل گوشیهای پرطرفدار شباهت ندارند و از بسیاری امکانات و قابلیتهای دستگاههای اصل بیبهرهاند. برای جلوگیری از فریب خوردن هنگام خرید گوشی هوشمند بهتر است این محصولات را از طریق کانالهای توزیع رسمی و معتبر تهیه کنید.
نظر شما در این مورد چیست؟ آیا خرید گوشیهای کلون را منطقی میدانید؟
[ad_2]