تعمیرات تخصصی اسکوتر برقی
مجموعه تعمیرات 118 با بهره گیری از سالها تجربه در زمینه تعمیرات موبایل، لپ تاپ و کالای دیجیتال، با هدف افزایش رضایتمندی مشتریان و رفع نیاز آنها بخش تعمیرات اسکوتر برقی را راه اندازی نموده است.
در واحد تعمیرات اسکوتر برقی علاوه بر تعمیر اسکوتر، تعمیر دوچرخه برقی، موتور برقی و ماشین کنترلی نیز انجام می شود. تعمیرات 118 با بروزترین تجهیزات الکترونیکی، کلیه تعمیرات سخت افزاری با قطعات اورجینال را ارائه می دهد.
مشکلات و خرابی های احتمالی اسکوتر برقی
قبل از این که به سراغ حل مشکلات و معایب اسکوتر برقی برویم ابتدا لازم است تا انواع مشکلاتی که ممکن است برای اسکوتر برقی پیش بیاید و مانع استفاده شما از آن شود را بشناسیم.
- روشن نشدن اسکوتر برقی: یکی از رایج ترین مشکلات وسیله های برقی از جمله اسکوتر روشن نشدن آن است.
- چشمک زدن چراغ قرمز روی اسکوتر: چراغ قرمزی که روی اسکوتر قرار دارد، مستقیما به سیستم عیبیابی فوقالعاده اسکوتر برقی متصل میشود. چشمک زدن این چراغ خبر از یک عیب و مشکل میدهد. جالب است بدانید که ترتیب و ریتم چشمک زدن چراغ به مشکلی که برای اسکوتر تان پیش آمده، مرتبط است.
- نچرخیدن و یا سخت چرخیدن چرخ های اسکوتر برقی: اگر مشکلی برای چرخها چه از لحاظ فیزیکی و چه از لحاظ برقی اتفاق بیفتد، اسکوتر حرکت نمیکند.
- شنیدن صدایی ناهنجار و غیر معمولی از اسکوتر برقی: هر نوع صدایی غیر عادی که قبلا از اسکوتر برقی خود نشنیدهاید ممکن است نشان از وجود یک مشکل باشد.
- آلارم دادن دستگاه اسکوتر: شنیدن صدای بوقی که مهندسین برای هشدار دادن به شما طراحی کردهاند، وجود مشکلی را به شما اطلاع میدهد.
- خاموش شدن ناگهانی دستگاه حین استفاده: ممکن است اسکوتر برقی وسط کار کردن ناگهانی خاموش شود، این اتفاق هم ممکن است به دلیل خراب شدن قسمتی از اسکوتر پیش بیاید.
- حس کردن بوی دود از دستگاه: مانند هر دستگاه برقی دیگر، وقتی که از آن بوی دود به مشام میرسد، نشان از سوختن قسمتی از دستگاه است.
- کم شدن سرعت اسکوتر برقی به نسبت قبل: اگر حس میکنید سرعت حرکت اسکوتر برقی شما نسبت به قبل کم شدهاست، باید نگران سلامت دستگاه خود باشید.
- شارژ نشدن دستگاه: اگر پس از وصل کردن اسکوتر به برق، فرایند شارژ شدن آن شروع نمیشود، احتمالا یک جای کار اسکوتر میلنگد.
- فعال نشدن و یا قطع و وصل شدن بلوتوث دستگاه: اگر بلوتوث وصل نمیشود و یا پس از وصل شدن قطع میشود، ممکن است مدارهای داخلی و یا نرمافزار اسکوتر دچار مشکل شده باشد.
- لرزیدن اسکوتر زیر پا: لرزیدن اسکوتر برقی زیر پایتان نرمال نیست و حتما باید دستگاه را عیب یابی کنید.
- تعادل نداشتن اسکوتر برقی: یکی از مشکلاتی که ممکن است اتفاق بیفتد و بسیار هم آزاردهنده است، عدم تعادل اسکوتر برقی حین حرکت است. لذت اسکوترسواری را هم از شما میگیرد.
لیست بالا تعدادی از رایج ترین مشکلاتی است که تاکنون از اسکوترهای برقی گزارش شدهاست. منشأ برخی از این مشکلات مشخص است اما برخی از این خرابیها به تست با دستگاهها و تجهیزات حرفهای نیاز دارد و باید حتما توسط تکنسین تست شود.
تعمیر دوچرخه برقی
دوچرخه برقی هم مانند اسکوتر برقی یک وسیله الکترونیکی است که از جدیدترین فناوری های دنیا در آن استفاده شده است. این وسیله هم ممکن است بر اثر دلایل مختلفی دچار خرابی شود که برخی از آنها به سادگی و توسط خودتان تعمیر شده و در برخی موارد هم برای تعمیر دوچرخه برقی باید به تعمیرگاه مراجعه کنید. خرابی های شایعی که برای دوچرخه برقی گزارش شدهاند عبارتند از:
- خراب شدن دسته گاز دوچرخه برقی: دسته گاز یا همان دریچه گاز که روی فرمان دوچرخه قرار دارد، وظیفه کنترل سرعت دوچرخه برقی را بر عهده دارد. برای این که مطمئن شویم که دسته گاز دچار مشکل شده و یا عیب از قسمت دیگری است، ابتدا دوچرخه برقی را روشن کنید و گاز دهید اگر چرخ حرکتی نکرد و هیچ چرخشی نداشت، مطمئن شوید که مشکل از دسته گاز است. اما اگر چرخها حتی بهصورت ناچیز حرکت کرد، دسته گاز مشکلی ندارد و باید در جای دیگری عیب دوچرخه را بیابید. در صورت سوختن دسته گاز باید آنرا عوض کنید. در خرید مجدد دسته گاز، نمونهای اصل و با کیفیت از آنرا تهیه کنید. دسته گاز های فیک کیفیت و طول عمر کمی دارند و مجدد شما را وادار به هزینه دوباره میکنند.
- اختلال در عملکرد درایور دوچرخه: این قطعه در اصل برد کنترل یا همان برد فرمان دوچرخه است. دوچرخه تمام فرمان های حرکتیاش را از این قطعه میگیرد. مختل شدن عملکرد درایور یا همان برد باعث میشود که قسمت برقی و حرکت دوچرخه هم از کار بیفتد. سوختن قطعهای پردازشگر در درایور، اتفاق شایعی است که عملکرد گاز، ترمز و بهطور کلی موتور دوچرخه را دچار اختلال میکند. برای تعمیر برد نیاز به تخصص دارید، اگر در این زمینه متخصص نیستید حتما از تعمیرکاران حرفهای کمک بگیرید.
- اختلال در روشن شدن دوچرخه برقی: این اختلال ممکن است در قالب های مختلفی مانند روشن نشدن و یا خاموشی ناگهانی دستگاه پس از روشن شدن آن مشاهده شود. برای عیب یابی دستگاه در جهت حل این مشکل لازم است از سالم بودن شارژر، باتری دوچرخه برقی و یا پورت دستگاه و سوکت شارژر مطمئن شوید. سپس برد و مدار دستگاه را کنترل کنید. گاهی هم ممکن است دکمه پاور دچار ایراد شده باشد، هرچند که خرابی دکمه پاور بسیار نادر است اما آنرا بهعنوان گزینهای در نظر بگیرید. اگر دوچرخه حین حرکت مخصوصا در مسیر های ناهموار ناگهانی خاموش میشود ممکن است به علت خرابی باتری یا قطعی در سیم کشی دوچرخه شارژی پیش بیاید.
- عقب نرفتن دوچرخه برقی: در اغلب مواقع منشأ این مشکل از قسمت مکانیکی دوچرخه برقی است. برای حل این مسئله حتما لازم است به یک فرد متخصص مراجعه کنید تا مجبور به متحمل شدن هزینه های گزاف نشوید.
- سخت شدن رکاب زدن: سیستمی در دوچرخه برقی وجود دارد که رکاب زدن را آسانتر میکند. این قطعه که ساختار سادهای هم دارد کنار پدال و زیر دوچرخه برقی تعبیه شده است. این قطعه به علت جایگذاری در این قسمت حساس، بیشتر در معرض آسیب و خیس شدن قرار میگیرد که در این صورت باید تعویض گردد.
- خراب شدن نمایشگر دوچرخه برقی: این قطعه که روی فرمان نصب میشود، برای خاموش و روشن کردن دوچرخه برقی، نمایش میزان شارژ باتری، میزان سرعت و… به کار میرود. خراب شدن این قطعه بسیار به ندرت اتفاق میافتد اما ممکن است بر اثر ضربه و یا آبخوردگی آسیب ببیند. معمولا مشکل این نمایشگر با تعمیرات جزئی حل میشود اما اگر کار از تعمیر گذشته، نگران نباشید چرا که بهراحتی میتوانید آنرا تعویض کنید.
افزایش طول عمر اسکوتر برقی و قطعات آن
دوچرخه برقی یک وسیله الکترونیکی-مکانیکی است. در نتیجه نسبت به دوچرخه های عادی نیاز به مراقبت و توجه بیشتری است. برای اینکه هاب دوچرخه برقی دچار آسیب نشود باید کمتر در سطوح ناهمواری تردد کنید. همچنین برای سالم ماندن باتری لازم است که در سر بالاییها پدال بزنید چرا که این قطعه در سربالایی دچار افت آمپر میشود. با پدال زدن دیگر فشاری به قطعات برقی مخصوصا باتری وارد نمیشود. جهت جلوگیری از آبخوردگی قطعات برقی دوچرخه سعی کنید تا حد امکان در روزهای بارانی از آن استفاده نکنید.
یکی از کارهایی که میتوانید جهت جلوگیری از خراب شدن اسکوتر و یا دوچرخه برقی انجام دهید، سرویس دورهای این دستگاههاست. سرویس دورهای باعث میشود که اگر مشکلی هم در سیستم و عملکرد اسکوتر و دوچرخه وجود دارد، سریعا و قبل اینکه مسئله بزرگتر شود، کشف و حل شود.
برندهای قابل تعمیر اسکوتر برقی در مرکز تعمیرات 118:
- بنوو (Benovo)
- فالکون (Falcon)
- اکسس (Xcess)
- ایرویل (Airwheel)
- شیائومی (Xiaomi)
- تایوانی (Thaiwany)
- گو اسمارت (Go smart)
- مون واکر (Moon walker)
- یونیون تاچ (union touch)
- اسمارت بالانس ویلز (Smart balance Wheels)
- و سایر برندهای موجود در بازار
خدمات واحد تعمیرات اسکوتر برقی:
- رفع انواع خرابی اسکوتر برقی، دوچرخه برقی و موتور برقی
- بررسی، عیب یابی و تعمیر اسکوتر، دوچرخه و موتور برقی
- گیر کردن و قفل کردن موتور اسکوتر، دوچرخه و موتور برقی
- خاموش شدن ناگهانی اسکوتر، دوچرخه و موتور برقی
- چشمک زدن قرمز اسکوتر، دوچرخه و موتور برقی
- خرابی باتری اسکوتر، دوچرخه و موتور برقی
- عدم بالانس اسکوتر، دوچرخه و موتور برقی
موارد بالا از ایرادات شایع اسکوترهای برقی میباشند. توصیه ما به شما عزیزان این است که در صورت بروز مشکلات فوق از باز کردن اسکوتر برقی به شدت اجتناب کنید و با کادر فنی مجموعه تعمیرات 118 تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. متخصصین ما پس از بررسی ایرادات اسکوتر برقی و اعلام قیمت به شما عزیزان، اقدام به برطرف کردن ایرادات دستگاه شما مینماید.
می توانید از طریق فرم زیر درخواست تعمیر خود را ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند: